Om oss

Nära Stockholm Bygg,  eller NSB i dagligt tal, är byggföretaget som specialiserat sig på att reparera byggnader som blivit skadade av vatten, fukt, brand eller inbrott. Våra främsta uppdragsgivare är försäkringsbolag, men med en gedigen kunskap och erfarenhet i alla led av vår verksamhet vore det enkelt uttryckt dumt att inte utnyttja vår kapacitet i ROT-projekt även om skadan inte varit framme.

ROT är en förkortning av Reparation Ombyggnad Tillbyggnad, och känns igen från till exempel begreppet ROT-avdrag. 

Med vår stora erfarenhet av försäkringsärenden har vi en väl utarbetad metodik för hur ett projekt ska skötas. Det börjar ofta med en förbesiktning  och avslutas med att vi lämnar över en fullt fungerande byggnad igen  som inte bara är snygg på ytan utan även är korrekt utförd in i minsta dolda detalj. Vi utför våra projektkalkyler i programmet MEPS som gör att överraskningarna för dig som kund vad gäller pris ska hamna på ett absolut minimum. Under projektet följs alla överenskommelser upp och dokumenteras i skrift och ni har alltid en kontaktperson att vända er till om det uppstår några frågor under projektets gång.

Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder. Skulle oturen hälsa på så lämnar vi er aldrig i sticket utan kommer alltid rätta till det som blir fel. Självklart har vi försäkringar som täcker vårt arbete  under och lång tid efter slutfört arbete.

Tveka inte att fråga om du vill veta mer.

 

Det finns många vägar men bara en som är rätt

Det finns många vägar men bara en som är rätt